1114 Budapest, Bartók Béla út 19. - Google térkép  |  Tel +36 30 184 0160

e-mail:  info@budai-szent-gellert-patika.hu

.
az Ön partnere a gyógyulásban!
Patikánk

az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
 hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk

 hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Hétfőtől péntekig   7:30-tól 19:30 óráig
Szombaton   Zárva
Vasárnap   Zárva

FELHÍVOM A PATIKÁT!

Sokan vannak azok a kismamák, kispapák, akik a szülés "elszenvedése" helyett aktívan szeretnék végigélni elsősorban várandósságuk, szülésük, szülővé születésük történéseit. Összeállításunk a döntés meghozatalában szeretne segítséget nyújtani.
Ha már megszületett a várva várt baba, a legfontosabb az anyatejjel való táplálás. Ehhez ajánljuk az alábbi készítményeket:

konyvboritoSuhai-Hodász Gábor pszichológus válaszolt a szülési alternatívákhoz kapcsolódó kérdéseinkre.

- 100-150 évvel ezelőtt az asszonyok nagy többsége otthon szült. Azután jött az orvostudomány, a technika robbanásszerű fejlődése és vele az általános közvélekedés, kórházban kell szülni, a megfelelő feltételek ott biztosítottak. Mi az oka annak, hogy ma, a XXI. században ismét szülési „alternatívákról” beszélünk?

- Az úgynevezett alternatív szülészeti iskolák a XX. század második felében jelentek meg kórházi körülmények között. Ezek közös vonása, hogy a szülés természetes folyamatát hangsúlyozzák, vagyis azt, hogy a magzat kihordása és megszülése alapvetően élettani folyamat, és mint ilyen, különösebb orvosi beavatkozást nem igényel.

Lehet eAz otthonszülésről szóló összefoglalónk abban nyújt segítséget, hogy milyen feltételekkel, mely bábaszolgáltatókkal lehet legálisan otthon szülni és mire kell készülni. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a rendelet alapján.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Emma Egyesület

Young beautiful pregnant woman, in pain with labor contraction, sitting on bed in bedroom, preparing to give a birthIntézeten kívüli szüléssel kapcsolatos ellátást csak az erre a tevékenységre vonatkozó működési engedéllyel és érvényes felelősségbiztosítással rendelkező egészségügyi szolgáltató nyújthat.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségvonal